Българите обожават сериала “Новите съседи”!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

“Новите съседи” е една изключително хитова продукция, която има милиони зрители от цял свят. В България, сериалът също се превърна в тотален хит, а който не успее да го хване по телевизията, после го гледа онлайн.

Изключително интересен, ненатоварващ и много смешен, “Новите съседи” е сериал който всакаш е неизчерпаем. Проследяваме живота на изключително много персонажи и просто не може да се определи кои са главните му действащи лица. Всички персонажи будят невероятен интерес, а сериалът просто няма слаб епизод.

През 2007-ма година, сериалът дебютира по “Telecinco” и жъне изключително големи успехи както в Испанив, така и по света.

Всички ние се смеем на жителите на Мирадор де Монтепинар, сграда намираща се в покрайнините на Мадрид. А там живеят едни от най-забавните личности, които просто те карат да забравиш за всичко и да се посмееш от сърце и душа.

В сериала участват и са участвали изключително големи актьори и актриси, които виждаме как в края на всеки епизод, показват ,абавни моменти от снимачната площадка. В “Новите съседи” сме видяли и виждаме уникалната история на всички. От комична в по-комична ситуация, решение има за всеки проблем.

А феновете на “Новите съседи” са изключително много. Още с премиерата си по “BTV Comedy” през септември 2012 година, сериалът жъне изключителен успех и невероятен рейтинг. Зрителите по целият свят искат сериала да продължи и да вкарва нотката на смях и разнообразие.

А ето какво казва и Уикипедия по въпроса:

Още преди старта на 11-ти сезон Алберто Кабайеро потвърди, че се подготвят сценариите за 12-ти сезон, който ще започне в края на 2019 г. и ще завърши през 2020 г. с общо 170 епизода. Сезонът ще има 16 епизода и ще бъде разделен на 2 части, с по осем епизода всяка. Втората част ще бъде съсредоточена върху края на Мирадор де Монтепинар. Алберто казва, че това не значи непременно финал на сериала, но вече се обмисля спин-офф на Новите съседи, който да включва някои от героите, заедно с нови персонажи. Другият вариант, който сценаристът обмисля е това да не е окончателният край на поредицата, а 13-ти сезон да има, но с огромна промяна след края на Монтепинар, вероятно в нова сграда и с много нови герои. Това ще се реши, когато бъде изчислена средната аудитория на 12-ти сезон.

Facebook Comments

1 коментар за “Българите обожават сериала “Новите съседи”!

  1. Семейство испанският хит сериал Новите сьседи е най добрият сериал завинаги

     

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.