Лидия извади турбо хит! “Много луд” се прие изключително от меломаните!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Изпълнителката на “Alpha Music” – Лидия е тук с новото си музикално предложение. Всъщност, май не се изразихме правилно.. С новият си мега хит!

Младата изпълнителка е повече от секси в новото си видео към песента “Много луд”. Изпълнителката сменя няколко различни визии, коя от коя по-различни и неочаквани, а магнетичният си поглед дължи на миглите си от “Miss Monika Cosmetics”.

Всъщност, “Много луд” ще бъде един от тоталните хитове на лятото, защото амбицията на Лидия си личи от километри. Още с първата си песен, в погледа на Лидия имаше нещо.. Една светлинка, един хъс, който със сигурност ще я качи на върха след някой и друг проект. Дебютът на певицата в “Alpha Music” бе изключителен и всичките песни на Лидия се радват на милиони гледания, а певицата е едно от най-следваните български лица в Instagram.

“Много луд” е един много различен проект, а Деси Слава с ангелският си глас влиза на място за да разчупи парчето. Музиката към “Много луд” е на Диона и Галин, а аранжиментът на Деян Асенов. Текстът е написан също от Галин и Диона, но в него участие взема и Николай Гурманов. А за изключително ефектният и различен видеоклип са отговорни най-добрите в България – Buddubbaz Tape Company, които ни изненадват с всеки следващ нов проект.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.