“Отчаяни съпруги” – сериалът покорил света!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Без никакво съмнение, смело можем да кажем, че “Отчаяни съпруги” е един изключителен сериал. Сериал, който завладя милиони хора по целият свят, дори и в България!

Всички са на едно мнение. В този сериал има някаква магия! Има нещо, което те кара на един дъх да изгледаш всички епизоди. И макар да е художествена измислица, тя много често се сблъскваше с проблеми и ситуации от реалният живот.

Всички сме били пред налките и големи екрани, плакали сме, смяла сме се, страдали сме и сме се вълнували заедно с Габи, Бри, Сюзън, Линет и останалите домакини и техни объркани и здраво заплвтени животи. С всеки следващ епизод, сериалът ставаще все по-интересен, а феновете му се увеличаваха със скоростта на светлината.

Сериалът създаден от Марк Чери, доби изключителна популярност. Всички зрители усетихме магията на “Уистерия Лейн”. След осемте си успешни сезона, хитовият сериал приключи през май 2012 година. Феновете на сериала настояваха да направят филм, защото бяха на мнение че в сериала има още живот. Уви, за сезонно продължение на “Отчаяни съпруги” и дума не може да става, защото в последният епизод всички напуснаха “Уистерия Лейн”.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.