Честит рожден ден, Константин!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Днес рожден ден празнува един изключителен музикант. Един човек, който умее да съчетава изключително успешната си кариера и да бъде един добър родител. Става въпросзю за звездата на “Фен ТВ” – Константин.

Константин е певецът с най-много почитатели и почитателки, които го придружават на всяко негово участие. “Певецът на народа” – така наричат гласовитият изпълнител неговите почитатели. Без съмнение, Константин е един от най-успешните изпълнители в България. Певецът има изключително богато и разнообразно творчество.

Нашият екип пожелава на Константин да бъде много здрав, за да радва меломаните с хитовете си и клубните си изяви. Също така, да бъде винаги себе си и да не се променя, защото неговите участия винаги минават много яко. Пожелаваме му да бъде горд със семейството си и да бъде все така хитов.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.