Честит рожден ден, Татяна!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Днес рожден ден празнува топ изпълнителката на фирма “Пайнер”, която няма слаба песен – Татяна! Певицата с най-перфектни форми се радва на изключително голяма фенска аудитория, а всяка едн песен на изпълнителката се превръща в тотален турбо хит!

Актуалният сингъл на Татяна се радва на изключително топъл прием от меломаните и ще бъде един от тоталните хитове на лятото! Изпълнителката вдига нивото с всеки следващ проект и оставя мвломаните с отворена уста!

Комцертните изяви на Татяна винаги са изключително ефектни. Благодарение на перфектното си тялл, всеки един тоалет стои идеално на изпълнителката, а тя от своя страна радва публиката с невероятно шоу. Меломаните пеят с пълно гърло хитовете на любимката си и бурно я аплодират.

Клубните изяви на Татяна далеч не са за подценяване. Певицата има невероятен глас и нито един стил не може да и се опре! Изпълнителката на фирма “Пайнер” радва меломаните както с поп-фолк, така и народните си хитове, които просто те карат да настръхнеш!

Освен с бляскавата си кариера и хиляди почитатели, Татяна смело можем да кажем че промени живота на много хора. Певицата изготвя режими на почитатели и на хора, които имат нужда, а резултатите са изключително впечатляващи.

Но това отново далеч не е всичко. Татяна е една невероятна майка, която е възпитала един истински мъж, кавалер и джентълмен, на когото е предала българските традиции.

Скъпа Татяна, нашият екип ти пожелава много здраве, любов, приятни емоции и само щастливи мигове. Много хитове и много творчески успехи!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.