ЧУЙ| Андреа ft Super Sako – Само твоя, 2019

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

В интернет се появи песента на Андреа и световната звезда Super Sako, в която балканската звезда пее на български! Българските фенове на изпълнителката са изключително впечатлени, а под клипа в YouTube, спрягаха песента за тотален летен хит, не само в България, а и на Балканите. Уви, премахнаха клипа от YouTube, но нашият екип го има и е качен в канала ни във Vbox7!

Цъкнете тук за да чуете тоталният хит – Андреа feat Super Sako – Само Твоя

“Само твоя” впечатли изключително силно меломаните, които се надяват съвсем скоро да се появи и официално видео към хитовият сингъл. Все още не е ясно дали песента ще има официален видеоклип, но е факт че се приема изключително добре!

2019-та година се очертава да бъде изключително продуктивна за балканската звезда. Тя стартира годината с тоталният си хит “Amor Peligroso”, а след това продължи хитовата си линия с “Как те искам”. Съвсем скоро ще станем свидетели на вече утвърденият хит “Как те искам”. А сега със “Само твоя”, Андреа вдига още по-високо нивото на продукцията си и изненадва меломаните с изключително голям хит.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.