Преслава отново превъртя брояча на YouTube! “Пиян” е тотален хит!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Новото музикално предложение на звездста на фирма “Пайнер” вече е факт! “Пиян” е заглавието на музикалният проект, с който Преслава не просто атакува лятото и музикалните чартове, а ги покорява!

Съвсем очаквано, звездата на фирма “Пайнер” генерира рекорден интерес към видеоклипа вщна новата шесен в YouTube. Хитовата композиция е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Видеоклипът е дело на Виктор Антонов – Рик, а според меломаните, това е най-мащабното и различно видео на Преслава!

А Преслава запее ли – няма конкуренция. И едно “ла, ла, ла” да изпее, да беше пуснала маркирането на песента за текст – отново щеше да стане хит! Преслава е изпълнителката с най-голяма фенска аудитория, която просто я обожава!

Ами, какво да Ви кажем.. Преслава никога не е имала слаб проект, но с този, изпълнителката просто надмина себе си! Певицата изглежда повече от зашвметяващо, а за близо 24 часа по-късно, всички обожават и знаят на изуст текста на “Пиян”.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.