“Пиян” на Преслава с рекорден интерес! Певицата отново разби всички!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Новото музикално предложение нс хитовата изпълнителка, бе прегледано над 520 000 пъти за 24 часа в официалният канал на телевизия “Планета” в YouTube!

Какво можем да кажем? Преслава отново отвя всякаква ко куренция и заслужено зае и първото място в “Набиращи популярност” в YouTube за България. Топ изпълнителката на фирма “Пайнер” изглежда повече от перфектно, а новият и хит тепърва ще разбива музикалните чартове и нощните клубове.

Виктор Антонов се е погрижил за изключително ефектният видеоклип, който меломаните определиха като най-добрият видеоклип на Преслава. Хитовите рими, които вече превзеха социалните мрежи Facebook и Instagram са дело на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. А мелодията, която като чуеш и ти идва да танцуваш веднага е композиция на Даниел Ганев, който няма слабо! Гримът е поверен на Цецо Андреев, а косите на Момчил Спасов. Ефектните визии са дело на Стоян Стоянски.


За 24 часа, “Пиян” се радва на рекордна гледаемост и зае първото място в YouTube! А парчето тепърва ще разгръща потенциала си..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.