Изберете студио за красота “Вал Фешън”!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Студио за красота “Вал Фешън” се намира на улица “Славянска” номер 83 (до пицария “Бонжур”). Ако искате да изглеждате добре и да се оставите в ръцете на едни от най-добрите специалисти, можете да го направите именно във “Вал Фешън”.

Без значение дали става въпрос за мъжко или дамско подстригване, коафьорът Петя Чакърова може да направи истински шедьоври. Няма прическа, цвят, отенък или нюанс който да и се опре!

За вашите ръце и нокти ще се погрижи Богдана Николова, която може да направи така че всички да ви гледат в.. маникюра или педикюра! От най-изчистените до ултра шарени и изкрящи цветове – отново нищо не може да и се опре!

А за вашето лице и перфектен грим ще се погрижи гримьорът Нинка Смиленска. Тя може да направи от всяка една от вас истинска принцеса. След като тя ви гримира, вие може да се почувствате като истинска звезда, на която ще връчват поредната награда.. И на Нинка нищо не може да и се опре!

Излишно е да споменаваме че във “Вал Фешън” работят с продукти от най-висок клас и няма човек който да е пробвал веднъж и да не се е зарибил по разкрасителните процедури! Опитай и ти!

Телефон: 0895 343 420

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.