Андреа и Моника Валериева превзеха Милано!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Две от най-красивите българки и успешни дами – Андреа и Моника Валериева, превзеха Милано за няколко дни.

Приятелките се отдадоха на почивка далеч от жълтите сайтове и медии в България, далеч от цялата паплач и гнусотии които се изписват ежедневно! И макар двете красавици да са над нещата, факт е че имената им запълват жълтите вестници и сайтовете с фалшиви новини.

Моника и Андреа са приятелки от дълги години и са доказали лоялността си една към друга и макар да са имали някои търкания в миналото – те намериха пътя една към друга и се радват на компанията си.

Разбира се, Андреа и Моника зарадваха хилядите си почитатели в социалната мрежа Instagram, където и двете са изключително популярни и снимките на двете красавици събират хиляди харесвания за секудни.

Със сигурност, жителите на Милано и туристите са се обръщали и са въздишали по красавиците, които стават все по-красиви с всяка изминала година.

Съвсем скоро, премиера ще направи клипът към актуалният хит на Андреа – “Как те искам”, в който ще видим Моника Валериева, която заедно с Андреа ще бъдат по-секси от всякога.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.