Гласовитата красавица Християна Цветкова също реши да се включи в националната кампания в защита на родното Черноморие “Родното море не е демоде”.

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

21 годишната певица, обявена неотдавна за новата музикална сензация, публикува горещ и предизвикателен кадър, придружен с думите “На нашето море си е най-добре” и хаштаг #РоднотоМореНееДемоде. Младата звезда уточнява, че се снима на плаж в Созопол.

Така Християна, наред с много наши популярни артисти и певци, призовава сънародниците ни да почиват у нас, а не в съседни или други страни и курорти.

Припомняме, че инициативата в подкрепа на морския ни туризъм бе стартирана неотдавна в социалните мрежи и става все по-популярна и подкрепяна. Родните звезди се снимат на красиви места по родното Черноморие, за да покажат, че да се почива тук в България не е никак лошо.

Пръв във Фейсбук бе актьорът и режисьор Ники Илиев, който публикува послание и снимка от къмпинг “Градина”, и само за часове събра редица последователи от музикалната и театралната сцена, политици и спортисти.

До момента към кампанията са се присъединили още Орлин Павлов, Мария Илиева, Кубрат Пулев, Башар Рахал, Йоанна Драгнева, Алисия, Нелина, Преслава, Анелия и много други родни знаменитости.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.