Лорена празнува 3 години на музикалната сцена!

 

Топно преди три години, през 2016-та година, премиера направи една песен, която се превърна в хит. Абсолютен и тотален хит. Мега хит. Клубовете гърмяха с “Все ми е тая”, а на всички ни беше ясно, че имаме нова звезда на музикалният небосклон!

Още с дебютната си песен, Лорена сложи в малкият си джоб много нейни колежки с над 10 годишна музикална кариера. Но нещата не свършват до тук. Заедно с “Hit Mix Music”, изпълнителката създаде поредица от хитове, които се пеят от меломаните с пълно гърло на нейните клубни изяви из цялата страна.

За тези теи години, Лорена може да се похвали с изцяло хитов репертоар и изключително много фенове. Когато Лорена има предстояща клубна изява, местата свършват изключително бързо. Лорена се превърна в изключителен фактор в поп-фолка и нейните колежки се учат от нея.

Освен да забавлява почитателите си, Лорена показва на всяко едно участие че преди всичко – работата и носи невероятно удоволствие. Певицата е едно от най-желаните имена за клубни изяви, а графикът на изпълнителката на “Hit Mix Music” е препълнен!

Скъпа Лорена, нашият екип ти пожелава да бъдеш все същият земен човек, луда глава, да вадиш хит след хит и преди всичко, да бъдеш здрава, обичана и обичаща! Твоето място е на сцената! Всички ние знаем на какво си способна! Обичаме те!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.