Галена хвърли в “Паника” колежките си! Извади турбо хита на лятото..

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

“Ах, тази Галена! Как винаги успява са предложи на меломаните винаги нещо невиждано и неправено до този момент?! Как?!” – това се питат меломаните, а вероятно и голяма част от нейните колежки.

Мега звездата на фирма “Пайнер” и телевизия “Планета” генерира изключително огромна гледаемост в YouTube за 24 часа и това е сигурен знак за добре свършена работа. Имаме ли нов рекорд за най-гледана премиера?

“Паника” по музика и аранжимент на Оцкои текст на Анастасия Мавродиева, успя да впечатли меломаните и да влезе във всички клубове в страната буквално за часове след премиерата си! А клипът на Salih Sali ни пренася на съвсем различно ниво и за пореден път, клипът е изключително мащабен и на световно ниво. Абе май на Галена всичко и е на сввтовно ниво – песен, клип, визия..

Факт е, че топ изпълнителката не просто затвърждава лидерската си позиция, тя я надгражда с всеки следващ проект! Галена, нашият екип също те подкрепя, обича и оценява творчеството ти!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.