Избрахте Андреа за “Изпълнител на месеца”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Балканската звезда Андреа получи изключително голяма подкрепа от меломаните.

Всъщност, през вече изминалият месец Юли, Андреа бе най-коментираният изпълнител. Дали заради спекулациите за раздялата си с дългогодишната си половинка Кубрат, или пък заради изтичането на песента “Само твоя” със Super Sako (чуй песента тук) – просто беше факт, че името на Андреа присъстваше във вестниците и в интернет сайтове – къде с жълти новини, къде с реална информация.

Факт обаче е, че от началото на годината до сега, балканската звезда предатави две музикални парчета, които се превърнаха в тотални хитове! С “Amor Peligroso” Андреа атакува Балканите, а с “Как те искам” зарадва многобройните си почитатели в България. Съвсем скоро ще видим и клипа към “Как те искам”.

И с двата си проекта, Андреа даде заявки за летни хитове! Но това далеч не е всичко, защото балканската звезда не спира да работи по нови проекти и съвсем скоро ще ви изненада с нови неща!

View this post on Instagram

@tiborgolob

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.