Черната перла на музикална компания FGM засне видео към дебютното си парче в лейбъла!

Петър Ангелов
 

Неотдавна стана ясно, че Радослава вече е част от редиците на “Фентъзи Груп Медия”.Вчера от официалните страници на компанията пуснаха ексклузивни кадри от снимачната площадка на младата изпълнителка.
Сторита заливаха социалните мрежи, а от тях стана ясно, че снимките протичат с доста приповдигнато настроение.

За дебютната си песен, която несъмнено ще се нареди на една от челните позиции, младата изпълнителка се довери на екип от професионалисти, които се погрижиха за неотразимата и визия и лятното и видео. За момента в тайна остава заглавието на парчето и кога точно ще бъде премиерата.Младата изпълнителка е познато лице на музикалната аудитория. Изпълнителката се отличава с отлични певчески умения и запомнящ се тембър, който умее да докосва сърцата на слушателите.
Любопитното тук е, че Радослава е първата вокалистка на група “Фантазия”, веднага след като Силвестър Матеев-Силвър я наследява от баща си преди близо 10 години.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Ново промо за "Игри на волята"

 В официалната Facebook страница се появи ново промо за предстоящият първи сезон на “Игри на волята”. В него виждаме Алекс Сърчаджиева, която е повече от красива и се впуска в различни приключения. Определено това ще бъде едно от най-гледаните предавания тази есен, защото интересът към “Игри на волята” е огромен! […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!