“Fantasy Group Media” с изявление относно скандала с “Името е марка”

Петър Ангелов
 

Във връзка със създалата се вчера ситуация с песента “Името е марка”, дело на Силвестър Матеев – Силвър, в изпълнение на Бамзе и Джамайката, музикална компания “Фентъзи Груп Медия” има за задача да опази честта, авторитета и името на своя създател, а именно г-н Матеев.

Вчера във фейсбук лайв, споменатите по-горе изпълнители, вероятно засегнати от факта, че са били разобличени публично, че не са платили проетка си на Силвър, започнаха да сипят обиди и факти, които реално нямат нищо общо със създалата се ситуация.

Музикална компания “Фентъзи Груп Медия” е твърдо “ЗА” истината. Именно и поради тази причина, нашият екип се чувства длъжен публично да ви информира, че във връзка създалата се ситуация ще бъдат сезирани съответните органи. Посочените по-горе изпълнители ще носят отговорност за нарушаване на авторски права, за клевета, за уронване на авторитета и обида към лицето Силвестър Матеев.

Музикална компания “Фентъзи Груп Медия” се чувства длъжна да Ви запознае и обясни с подробности въпросната ситуация, тъй като смятаме, че всеки един колега има вероятност да бъде подлъган по-този начин.

Silvestar Mateev / Silver

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Цветелина Янева и Фики представиха "Не ме оставяй"!

 Новото музикално предложение на Цветелина Янева и Фики, направи премиера в официялният канал на телевизия “Планета” в YouTube – PlanetaOfficial. Определено парчето е много различно с невероятен видеоклип и със сигурност ще бъде едно от най-слушаните парчета това лято. Музиката и аранжимента на “Не ме оставяй” са дело на хитмейкъра […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!