Група “Фантазия” в новото видео на Вертис. Силвър повече от развълнуван!

Петър Ангелов
 

Преди по-малко от 24 часа мега звездата на гръцката музика Никос Вертис представи най-новото си парче “Allaxa”. Вертис е слушан и обичан не само в съседна Гърция, а и на Балканите и цяла Европа.

Последното му видео, което по всяка вероятност в заснето в Кайро, българската аудитория забелязва и доста познати лица. Любимецът на гръцката публика работи по “Allaxa” с любимците на българскафа публика, а именно група “Фантазия”.

Именно и поради този повод чувствени думи сподели с феновете си Силвестър Матеев – Силвър късно снощи. Вижте:

“Това е сериозен успех. Мега звездата Вертис да избере “Фантазия” за новият си проект”; “Страхотни сте. Този успех е само началото на поредицата от такива.”; “Очакваме съвместни проекти.” – са само част от коментарите на феновете, които от вчера заливат избраните.

Режисьор на лентата е Люси Иларионов, с който Вертис работи от години и към когото бяха отправени специални благодарности от Силвър.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Истински хит! Публиката пее "Пиян" по-силно от Преслава в Бургас!

 Мега звездата на телевизия “Планета” и фирма “Пайнер” – Преслава, може да се похвали с истински турбо хит, който не просто звучи от всеки клуб, а се скъсва да се върти! На едно от последните си участия в Бургас, Преслава е останала истински очарована от меломаните и посетителите на клуба, […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!