А, така! Силвър в опасна близост с Диона и Сузанита!

Петър Ангелов
 

Горещата новина за Силвър, е че много скоро почитателите му ще бъдат изненадани с нов проект.
Мистерията обаче е с коя? Всичко тръгна от там.
Миналият петък на клубно участие в град Разград, мрежата бе взривена с бумеранг стори от синеокият красавец в личният му фейсбук профил. На него Маниака кифлееше със Сузанита, а заглавието беше “Сузанита ми е навита”.
Веднага на следващият ден пък се появи видео, на което Силвър беше в опасна близост с рап изкушението Диона, която пееше мега хита на група “Фантазия” – “#Casablanca”:

А отскоро, селфи се завъртя и със Сузанитa, която от достоверен източник знаем, че е фенка на Маниака и мераците и далеч не приключват с професионални нагони.


По-наблюдателните от феновете веднага забелязаха, че качените снимки от профила на Силвър са с логото на лейбъла му, което означва, че става въпрос за бъдещ съвместен проект с една от двете, а може би и с двете. Други пък са категорични, че похотливите дами просто се радват на приятната мъжка компания без…професионални задължения. Предстои да разберем скоро, пишат от Green-News.bg

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Софи Маринова към Преслава: Благодаря ти за всичко, приятелко!

 Изключително талантливата Софи Маринова се обясни в приятелска любов към звездата на фирма “Пайнер” – Преслава! Скъпа моя Приятелко благодаря ти много за всичко!!! Знай ти си една разкошна приятелка която, обичам много, ти си най прекрасния човек който познавам, обичам те ужасно много❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Вижте сами ⬇️ Двете изпълнителки са […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!