Еха! Сузанита извади турбо хита “Между гърдите” за лятото!

Петър Ангелов
 

Дерзайте, хейтете, злобейте – ако ще от яд се пукнете, ама Сузанита извади турбо хит, който признавате или не, ви харесва!

Изключително красивата и екстравагантна Сузанита и този път не изневери на стила си! Певицата предатави тотален хит, който дава сериозна заявка да бъде хита на лятото!

Много различна, много провокативна и изключително красива – такава виждаме Сузанита в новият и клип, благодарение на грима на изключително талантливите Валентин Кулагин и Никола Флоридов. А песента “Между гърдите” определено ще влезе в сетовете на всички DJ и дълго време няма да излезе от там!

Музиката и аранжимента на новият хит на изпълнителката са дело на Даниел Ганев, а текстът е написан от Петя Радева. Режисьор на видеото е Torex!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

А, така! Силвър в опасна близост с Диона и Сузанита!

 Горещата новина за Силвър, е че много скоро почитателите му ще бъдат изненадани с нов проект. Мистерията обаче е с коя? Всичко тръгна от там. Миналият петък на клубно участие в град Разград, мрежата бе взривена с бумеранг стори от синеокият красавец в личният му фейсбук профил. На него Маниака […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!