“NL Beauty” идва много скоро!

Петър Ангелов
 

След изключително големият успех на “NL 4 You” – модната линия бански и бельо на най-красивата и успешна българка – Николета Лозанова, сега е ред да надгради своят успех с още един диамант в короната си – “NL Beauty”!

Информацията дойде от самата Николета и хвърли в шаш и паника родните “знаменитости” пуснали по някой и друг продукт с внос от Китай. Подобно на “NL 4 You”, “NL Beauty” ще бъде от най-висок клас!

Излишно е да казваме, че фотосът на Николета събра хиляди харесвания и коментари за минути и даде тон на родните таблоиди, вестници и сайтове да пишат ли, пишат..

Е, ние от “Bgvipnews.eu” очакваме с нетърпение новият бранд на Николета “NL Beauty”. Не се съмняваме че е на най-високо ниво и с нетърпение ще следим Instagram профила на Николета за повече информация!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Тази седмица в "Night Club The Moon" очаквайте..

 Топ клуб номер едно на Югозапада, отново с най-различните и тематични партита! “Night Club The Moon” винаги предлагат само най-доброто на посетителите си, истински алкохол на достъпни цени, различни и тематични партита и изключително вежливо обслужване! А DJ Иван е просто ненадминат и няма човек, който да стои и да […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!