Меломани: “Не ме оставяй” е песен, която ще остане във времето!

Петър Ангелов
 

Определено Цветелина Янева и Фики изненадаха изключително приятно меломаните с новата си колаборация. За изключително кратко време, “Не ме оставяй” генерира над 1 400 000 гледания, а клубовете се скъсват да въртят дуета на двамата талантливи изпълнители.

View this post on Instagram

💋

A post shared by Tsvetelina Yaneva (@cvetelinaianeva) on

Меломаните са на мнение, че трябва да има повече песни като “Не ме оставяй”, защото това са истинските хитове, които ще останат във времето и са песни, които могат да се пеят от малки и големи. Те дори споделят в коментарите под клипа в YouTube, че Цветелина Янева и Фики изглеждат повече от перфектно и двамата демонстрират топ форма!

Тепърва “Не ме оставяй” ще бере плодовете от успехите си, защото все още е рано да кажем колко голям хит е всъщност! Времето ще покаже на всички, че тази песен ще пребори конкуренцията и ще заеме изключително важно място в сърцата на меломаните!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Меломани: Алисия от години е еталон за класа, стил и хитове!

  Алисия безспорно е една от най-големите звезди в българската музика. Певицата е номер едно без конкуренция, според меломаните. Все пак, нека видим какво казват те! Меломаните са абсолютно категорични, че звездата на “Ара Мюзик” и “Фен ТВ” е най-обичаната изпълнителка. Според тях, Алисия е единствената певица, която няма пошъл […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!