Меломани: Алисия от години е еталон за класа, стил и хитове!

Петър Ангелов
 

Алисия безспорно е една от най-големите звезди в българската музика. Певицата е номер едно без конкуренция, според меломаните. Все пак, нека видим какво казват те!

Меломаните са абсолютно категорични, че звездата на “Ара Мюзик” и “Фен ТВ” е най-обичаната изпълнителка. Според тях, Алисия е единствената певица, която няма пошъл текст или видеоклип. Певицата винаги е имала свое виждане и усещане за нещата, което се оценява от почитателите на поп-фолка, които дори я поздравяват че не е комерсиален изпълнител.

Освен изключителен артист с неподражаемо и разнообразно творчество, Алисия е една от най-стилните жени в България, от която хилядите почитатели на изпълнителката, черпят идеи. Не на последно място, Алисия е една изключителна майка и жена, които са достойни за пример!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Меломани: "Между гърдите" е най-големият хит на Сузанита!

  Новото музикално предложение на Сузанита отново успя да обиколи цяла България за 24 часа и се превърна в най-коментираното парче! Очевадно е, че хейтът към младата изпълнителка е намалял изключително много, дори нещо повече! Меломаните поздравяват изпълнителката за новият проект! “Между гърдите” е един изключително различен проект за младата […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!