Меломани: Алисия от години е еталон за класа, стил и хитове!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Алисия безспорно е една от най-големите звезди в българската музика. Певицата е номер едно без конкуренция, според меломаните. Все пак, нека видим какво казват те!

Меломаните са абсолютно категорични, че звездата на “Ара Мюзик” и “Фен ТВ” е най-обичаната изпълнителка. Според тях, Алисия е единствената певица, която няма пошъл текст или видеоклип. Певицата винаги е имала свое виждане и усещане за нещата, което се оценява от почитателите на поп-фолка, които дори я поздравяват че не е комерсиален изпълнител.

Освен изключителен артист с неподражаемо и разнообразно творчество, Алисия е една от най-стилните жени в България, от която хилядите почитатели на изпълнителката, черпят идеи. Не на последно място, Алисия е една изключителна майка и жена, които са достойни за пример!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.