Анелия грее в нова фотосесия! Певицата е по-красива от всякога!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Една от най-големите изпълнителки и звезди на фирма “Пайнер” и телевизия “Планета”, безспорно е Анелия!

През годините, Анелия се доказа като един от най-красивите, талатнтливи и качествени изпълнители! Певицата има изключително много почитатели от България и съседните държави, които с нетърпение очакват всеки следващ нов проект!

През изминалите няколко дни, Анелия споделя с почитателите си в социалната мрежа Instagram снимки, на които позира с дрехи на най-успялата родна марка “Alessa Fashion”, която има Facebook страница с над 1 000 000 харесвания, което е сериозен показател за успех. Анелия е реализирала фотосесията в популярно столично заведение и позира с невероятните модели на “Alessa Fashion”, които карат всяка една жена да ги иска и да спират дъха на всеки един мъж, когато види дама с “Alessa Fashion”.

Отново ставаме свидетели на това, че за Анелия – годините са просто цифра! Съвсем спокойно може да объркаме, че тя и Ивон (дъщеря и) са сестри, а не майка и дъщеря.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.