Анелия грее в нова фотосесия! Певицата е по-красива от всякога!

Петър Ангелов
 

Една от най-големите изпълнителки и звезди на фирма “Пайнер” и телевизия “Планета”, безспорно е Анелия!

През годините, Анелия се доказа като един от най-красивите, талатнтливи и качествени изпълнители! Певицата има изключително много почитатели от България и съседните държави, които с нетърпение очакват всеки следващ нов проект!

През изминалите няколко дни, Анелия споделя с почитателите си в социалната мрежа Instagram снимки, на които позира с дрехи на най-успялата родна марка “Alessa Fashion”, която има Facebook страница с над 1 000 000 харесвания, което е сериозен показател за успех. Анелия е реализирала фотосесията в популярно столично заведение и позира с невероятните модели на “Alessa Fashion”, които карат всяка една жена да ги иска и да спират дъха на всеки един мъж, когато види дама с “Alessa Fashion”.

Отново ставаме свидетели на това, че за Анелия – годините са просто цифра! Съвсем спокойно може да объркаме, че тя и Ивон (дъщеря и) са сестри, а не майка и дъщеря.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Ето как може да се забавлявате в "Night Club The Moon" и през тази седмица!

  Най-обичаното и предпочитано от всички място, безспорно е “Night Club The Moon”! Всички в Югозапада искат най-доброто за себе си, а “Night Club The Moon” е точното място за забавление! Защо ли? Защото предлагат различни тематични партита и при тях всяка седмица сме свидетели на нещо различно! Както се […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!