Галин и Преслава с дует през есента! (ПОДРОБНОСТИ)

Петър Ангелов
 

Една изключително приятна новина, зарадва меломаните и почитателите на поп-фолка. Две от най-големите имена в българската музика – Галин и Преслава, през есента ще предатавят дуетно парче!

Точно така, това не е фалшива информация, а е факт! Информацията дойде от една обща снимка на двамата изпълнители. Всъщност, откакто я качиха, най-често срещаният коментар бе “искаме дует”, “хайде един дует” и подобни, а Галин отговори на мемоманите лаконично.. “Дует ли? Искате ли? На есен с песен..”, а Преслава отговори на коментара му с “Клюкар”!

Вижте снимката тук ⬇️

Абсолютно излишно е да казваме, че общият фотос на Преслава и Галин събра хиляди харесвания и коментари.. Е, а от тях се създаде и една много приятна новина!

Двамата вече имат една песен “Царя на купона”, която не е точно дует, а Преслава взе малко участие в песента. Сега обаче се говори за дует и очакванията и към двамата са.огромни!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Няма шега! Гринго и Софи Маринова отново са заедно!

  Новината дойде от официалният Instagram профил на Софи Маринова в Instagram. Певицата качи снимки с любимият си с интересно посвещение.. View this post on Instagram "Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!