Галин и Преслава с дует през есента! (ПОДРОБНОСТИ)

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Една изключително приятна новина, зарадва меломаните и почитателите на поп-фолка. Две от най-големите имена в българската музика – Галин и Преслава, през есента ще предатавят дуетно парче!

Точно така, това не е фалшива информация, а е факт! Информацията дойде от една обща снимка на двамата изпълнители. Всъщност, откакто я качиха, най-често срещаният коментар бе “искаме дует”, “хайде един дует” и подобни, а Галин отговори на мемоманите лаконично.. “Дует ли? Искате ли? На есен с песен..”, а Преслава отговори на коментара му с “Клюкар”!

Вижте снимката тук ⬇️

Абсолютно излишно е да казваме, че общият фотос на Преслава и Галин събра хиляди харесвания и коментари.. Е, а от тях се създаде и една много приятна новина!

Двамата вече имат една песен “Царя на купона”, която не е точно дует, а Преслава взе малко участие в песента. Сега обаче се говори за дует и очакванията и към двамата са.огромни!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.