Ето как може да се забавлявате в “Night Club The Moon” и през тази седмица!

Петър Ангелов
 

Най-обичаното и предпочитано от всички място, безспорно е “Night Club The Moon”! Всички в Югозапада искат най-доброто за себе си, а “Night Club The Moon” е точното място за забавление!

Защо ли? Защото предлагат различни тематични партита и при тях всяка седмица сме свидетели на нещо различно! Както се казва “Днеска така, утре – не се знае!”. Просто няма как да скучаете в клуб номер едно на Югозапада!

Програмата за тази седмица също е изключително разнообразна и интересна..

В сряда вечер всичко е на 50%! Ще чуете обичаните нови и стари хитове, а алкохолът ще бъде на половин цена! Всъщност, плаката леко подлъгва – има нещо което ще е на 100% и това е гарантираният купон!

Четвъртък вечер е запазената вечер за “Ретро партито” на Югозапада и отново имаме алкохол на половин цена. Чуйте обичаните хитове от миналото и изживейте магията на “Night Club The Moon”!
Петък вечер ще бъде с хитовете на обичаната от всички Цеца! Няма малки или големи, всички обичат Цеца и пеят песните и с пълно гърло!
Събота вечер.. Всъщност, каквото и да кажем за събота вечер ще бъде малко. Просто изживейте магията на съботната вечер в “Night Club The Moon” и бъдете от тези, които ще разказват колко яко са си изкарали!
А за вашето добро настроение, DJ Иван е на разположение! Той ще се погрижи да се забавлявате максимално, защото има изключителен усет за миксиране и е подбрал в селекцията си само тоталните хитове!

А всички вие, слагайте хаштаг #ВсичкиСмеТук и #ТамСъм, както и #NightClubTheMoon и се забавлявайте на макс!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Галин и Преслава с дует през есента! (ПОДРОБНОСТИ)

  Една изключително приятна новина, зарадва меломаните и почитателите на поп-фолка. Две от най-големите имена в българската музика – Галин и Преслава, през есента ще предатавят дуетно парче! Точно така, това не е фалшива информация, а е факт! Информацията дойде от една обща снимка на двамата изпълнители. Всъщност, откакто я […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!