“Amor Peligroso” на Андреа е един от тоталните балкански хитове!

Петър Ангелов
 

Музикалното предложение на балканската звезда Андреа – “Amor Peligroso”, звучи от почти всеки клуб на Балканите. Хитовата изпълнителка буквално отвя всички свой балкански колежки и бележи успех след успех!

Освен оригиналната версия на тоталният хит, на огромвн успех се радват и официалните ремикси на парчето, които са направени от най-популярните DJ на Балканите!

Меломаните и почитателите на балканската звезда споделят, че в “Amor Peligroso” има някаква магия и просто, нещо те кара да я слушаш отново и отново!

Чуждестранни балкански фенове на изпълнителката споделят, че “Amor Peligroso” е един от тоталните хитове и още с излизането си е влязла в плейлистите на DJ-те на Балканите!

Изненадите от Андреа тепърва предатоят!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Анелия грее в нова фотосесия! Певицата е по-красива от всякога!

  Една от най-големите изпълнителки и звезди на фирма “Пайнер” и телевизия “Планета”, безспорно е Анелия! През годините, Анелия се доказа като един от най-красивите, талатнтливи и качествени изпълнители! Певицата има изключително много почитатели от България и съседните държави, които с нетърпение очакват всеки следващ нов проект! През изминалите няколко […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!