Андреа като принцеса лот 1001 нощ! Певицата е в Дубай но какъв е поводът?

 

Балканската мега звезда Андреа, ще разпуска в Дубай! Това стана ясно от последните сторита на певицата в Instagram, както и в споделената с почитателите на певицата снимка.

Всъщност, поводът за престоят на Андреа все още не е ясен, защото певицата е в компанията на изключително популярният и доказан професионалист – фотографът Tibor Golob, личната си асистентка и коафьорът “Kiki’s Hair” – професионален коафьор от Словения.

Това ни кара да се замислим, дали балканската звезда няма да съчетае полезното с приятното? Или иначе казано, дали поводът за престоя в Дубай не е снимки за нов видеоклип? Предстои да разберем!

Facebook Comments

One thought on “Андреа като принцеса лот 1001 нощ! Певицата е в Дубай но какъв е поводът?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Голяма Богородица е!

  Успение на Пресвета Богородица, Успение Богородично или Голяма Богородица е един от най-големите християнски празници, честван еднакво и от православни, католици и от други християнски деноминации. Този ден е посветен на смъртта на Божията майка или на успението ѝ. Според преданието на този ден апостолите се събрали от местата, където проповядвали, за да се простят със Света Богородица и да […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!