Андреа сияе в топ форма на плажа в Дубай! Защо медиите в България искат да уронят престижа на балканската звезда?

Петър Ангелов
 

Както вече Bgvipnews.eu писаьщ, балканската звезда Андреа е в Дубай. Поводът за престоят на звездата на “Фен ТВ” и “Balkanika Music Television”, все още не е ясен, но певицата видимо се забавлява на макс!

Андреа като принцеса лот 1001 нощ! Певицата е в Дубай но какъв е поводът?

И докато едни медии отразяват действителността, други се опитват да очернят имиджа на Андреа. В родните печатни и онлайн медии, името на Андреа присъства постоянни, но за съжаление по изключително грозен начин. Все се опитват да хванат певицата “в крачка”, когато ходи свободно в ежедневието си и да пишат, колко се е занемарила. Ами хайде, нека си направим един експеримент.. Нека всички плюещи по изключително талантливата, красива и успешна изпълнителка, качат снимки – дори и половината няма да се справят с хейтърите и с нападките към тях.

Нашият екип дори няма намерение да публикува цялата помия, която се излива всеки ден и най-учтиво Ви молим – когато изпращате сигнали до нас, то нека не са очернящи – такива сайтове има хиляди..

Защо го пишем това ли?! Защото ни писна отваряйки браузърите на телефоните, слушайки новините или ровейки се в Интернет да се плюем един – друг.. БЪДЕТЕ МАЛКО ПО-ЧОВЕЧНИ, НЕ Е ТРУДНО!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

16 Август - Световен ден на "Обичам те!"

  На днешната дата – 16 Август, е световният ден на един от най-красивите думи и изрази, които всеки би искал да чуе, а именно “Обичам те”! И нека не чакаме официален повод за да си казваме мили неща.. В този така забързан живот, много би ни се искало да […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!