Честит рожден ден, Крум!

Петър Ангелов
 

Днес рожден ден празнува един изпълнител, който буквално може да те разплаче с балада, може да те накара да се спукаш от танци на бързите му парчета и да те скандализира с видеоклип или снимка в Instagram..

Да, става въпрос за Крум! Един изключителен и неподражаем глас в поп-фолка, без който жанра просто нямаше да бъде същият. Зад гърба си, изпълнителят има изключително много хитове, които ще останат във времето, а меломаните нямат търпение за всяка една среща с любимеца си!

Нашият екип пожелава на изпълнителят много здраве, щастие, любов, отдаденост на публиката, много приятни моменти и още много хитове! Съвсем скоро ще направи премиера и новият проект на изпълнителят на “Фен ТВ”, в който участие взема и балканската звезда Андреа! (Ако изпитвате проблеми с отварянето видеоклипа, може дамцъкнете тук)

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Честит рожден ден, "Balkanika Music Television"!

  Днес рожден ден празнува една музикална телевизия, която обединява изпълнителите от балканските държи. “Balkanika Music Television” е сред лидерите на музикални телевизии в България, защото обединява различните стилове музика. Всъщност, оказва се че стиловете не са особено различни един от друг и има само хубава и лоша музика. Най-големите […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!