Андреа: Не е лесно постоянно да те клеветят и да пускат фалшиви статии за теб!

 

Балканската звезда Андреа, отново бе дъвкана и предъвкана от жълтите медии в а България. Не само от тях, а и от някои печатни издания. Какво се оказа обаче?

Интереса към фигурата на Андреа, се оказа тема, която може да измести скандала с изтеклите данни от НАП! Това според вас нормално ли е? До кога ще ни интересуват толкова махленски неща, а не погледнем какво направи тя за българският поп-фолк? Защото без Андреа и нейното виждане, музиката щеше да е в застой, а видеоклиповете – скучни и еднообразни.

View this post on Instagram

Не е лесно постоянно да те клеветят и да пускат фалшиви статии за теб! Точно за това същата медия загуби много дела от мен! Посланието ми тук е следното. Представете си как някои хора на заплата разбира се (според мен би трябвало да вземат повече пари, в крайна сметка клеветейки някого и оронвайки го с фалшиви снимки и статии определено си слагат грях на душата). Сядат зад бюрото и започват да мърдат малките си пръстчета върху клавиатурата и си казват – какво достатъчно вулгарно да напиша, за да се продаде бройчето днес? И вие купувате и пълните джоба на бездушни и неморални хора! Те печелят от вас обиждайки живота на хората, които се опитват да постигнат нещо! Някои от вас го купуват, четат.. някои вярват в написаното.. и започвате да ме питате дали е вярно или не.. Един безкраен и безсмислен кръг! Някой път си мисля, че живота ми е като филм, но не обичам драмите затова не влизам в измислени скандали, не обичам глупости, които да ме отклоняват от главното, което обичам – my music! И хората, които обичам ,които ме подкрепят и обичат изкуството ми.. заради Вас си заслужава винаги !

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

И докато разни хейтърчета плюят по успехите и кариерата на една истински успяла българка, тя знаете ли какво прави? Продължава да твори и да работи!

View this post on Instagram

Team meeting

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Точно така. Макар все още не е ясен поводът за престоя на изпълнителката в Дубай, меломаните подозира че е свързано с предстоящ проект или поне с фотосесия!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.