Андреа отбелязва 13 години на музикалната сцена! Виж как промени музиката..

 

Балканската звезда Андреа, безспорно е най-успешният български изпълнител. През изминалите 13 години, тя успя да наложи името си като един от най-големите новатори и хитовете на изпълнителката отекват по Балканите и до ден днешен. Нейните концертни изяви са ненадминати и меломаните са на мнение, че за нея има място не само на българската, но и на световната сцена.

Цялата кариера на Андреа е осеяна с хитове. Още с първата си песен “Като непознат”, певицата даде заявка да бъде най-голямата музикална звезда в България. Така се и случи.. Годините се нижеха, а хитовете и почитателите на изпълнителката се множаха. За България, смело можем да кажем че Андреа беше на върха. Беше и все още е. Просто като продукт, Андреа бе изключително успешна. Била е на корици на всички елитни списания, както е давала интервюта за най-големите телевизии и онлайн медии.

Късметът ѝ се усмихна. Славата на хитовата изпълнителка много бързо излезе от рамките на България и превзе Балканите. Нямаше човек, който да не знае коя е Андреа или пък да не е запознат с творчеството ѝ. Всъщност, именно тя се превърна в муза за много големи сръбски имена, които я окрадоха.. Къде с песен, къде с клип. Творчеството на Андреа има изключително много кавър версии по цял свят. Кои законни, кои не..

Успехите не спряха до тук. Славата на изпълнителката не след дълго излезе извън пределите на Балканите и Андреа записа множество дуети със световни звезди, които споделяха че са измени от това, как Андреа отговаря за клипа, песента и всичко. Просто тя е един завършен професионалист. Всички чуждестранни влогъри споделят, че дори не са чували за България, но знаят коя е Андреа. Тя е първият български изпълнител, за когото са чули. Нещо повече, те споделят че следят изпълнителката в социалните мрежи и нямат търпение за всеки следващ проект на хитовата певица.

Какво можем да кажем за Андреа? През годините тя е получила безброй награди от България и от престижни световни и Балкански награди, което е сериозен показател за успеха на изпълнителката.

Нашият екип пожелава на Андреа да продължава да бъде себе си, все така хитова, все така успешна и да бъде много щастлива и обичана! Пожелаваме ѝ още много хитове и съвсем скоро да се нареди до най-големите имена в световната музика, защото мястото ѝ е там.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.