Свалиха “Дубай” на Ваня от YouTube!

Петър Ангелов
 

Новият проект на Ваня – “Дубай”, се радваше на голяма популярност. Проблемите обаче, започнаха малко по-късно..

Първо, меломаните възразиха срещу това, че във видеоклипа, певицата и красивите момичета танцуваха полуголи на фона на джамия. Другите кадри също възмутиха голяма част от мюсюлманите в България и по света. Те са на мнение, че подобно нещо не бива да се толелира изобщо. На други кадри пък споделят, че певицата е отново полугола и танцуваща на кадри, на които има страници от Корана. Повече от възмутителни бяха коментарите във всеки един сайт, фейсбук и страниците, в които е споделена песента..

Вторият гаф, ако може така да се нарече, са част о кадрите на нощен Дубай. Оказа се, че въобще не са били кадри от Дубай, а от Чикаго. Меломаните споделят, че песента е хит, но към видеото подхождат вече с пренабрежение и негативизъм, даже леко с насмешка.

Очакваме да видим каква ще е развръзката, защото предходния проект на Ваня “Живот мой”, също бе свален от YouTube канала на телевизия “Планета” – Planeta Official. Предстои да разберем.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Над 10 000 000 гледания за "Heart Beating Hard" на Андреа и Sergio!

  Балканската звезда Андреа, регистрира пореден успех. Хитът на изпълнителката със Sergio – “Heart Beating Hard”, генерира над 10 000 000 гледания в официалният YouTube канал на Андреа. Можете да гледате “Heart Beating Hard” в ефира на телевизия “Фен ТВ”, “Balkanika Music Television”, “City TV”, както и в ефира “Hit […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!