Всички сме в очакване на “NL Beauty”

Петър Ангелов
 

Ако има нещо с което свързваме името Николета Лозанова, то това е еталон за стил и качество.

Откакто родната красавица обяви че ще пусне свой бранд козметика, всички са в очакване да се докоснат и да изпробват продуктите на жената, която постигна всичко, за което е метала някога!

Едни я сравняват с Ким Кардашивн, а други са на мнение, че Николета е много по-успешна от Ким. Разбира се, имайки предвид че е родена в България, възможностите са по-ограничени и т.н. Въпреки че, при Николета ограничения няма..

Без съмнение Николета е пример А подражание на много млади момичета, в което няма нищо лошо разбира се. Все пак, тя наистина постигна изключително много за възможностите в България. Лошо е, когато младите искат да бъдат клонинг на някого и обезличават себе си!

След успеха на “NL 4 You”, който се носи от най-красивите жени по света и у нас, то се знаеше че Николета няма да се задоволи само с това. Със сигурност, “NL Beauty” ще достигне успеха на “NL 4 You”, а кой знае – може и да го задмине..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

И Яница с потвърден профил в Instagram!

  Топ изпълнителката на “Пайнер”, вече се нареди до изпълнителите с потвърден профил в социалната мрежа Instagram. Певицата, която е любимка на хиляди меломани, споделят че следят профила ѝ в социалната мрежа и от време на време крадат по някой и друг моден трик. Facebook Comments

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!