Емануела предприема мерки към бащата на детето си и жената която публикува видео на сина ѝ!

Петър Ангелов
 

Топ изпълнителката на “Пайнер”, която не остава длъжна на никого, избухна срещу бащата на детето си в социалните мрежи.

Емануела публикува екранно видео, на което се вижда как непозната за нея жена е публикувала стори в Instagram на сина ѝ.

Вижте повече ⬇️

View this post on Instagram

Ето поредната жена отглеждаща сина ми когато е при любящия си баща! На всеки три, четири месеца е различна и Съдия Динева, прецени, че детето ще се отглежда в добра среда при баща си! България!!! 🤬🤬🤬Под"поредната жена" нямам в предвид детегледачка… А поредната парцалеса до "любящия баща"Миналата година, сина ми се прибра от режим при "любящия баща" с гъбички на интимните части, но и това не беше кредитирано от сидийката Динева, сега с каква болест ще ми прибере детенцето, вече ме е страх да предположа???!!!! А относно това момиче позволило си да качва чуждо дете в социални мрежи, разбира се, че ще предприема мерки, както и към "любящия баща"!?

A post shared by Emanuela Cvetkova (@emanuela_cvete) on

Хитовата изпълнителка е една от малкото, която не се страхува да казва нещата директно, за което – адмирации!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

"Няма упойка" е третият финалист за "Хит на лято 2019"

  Една от най-популярните и обичани изпълнителки в България – Алисия, участва с втора песен за нашата музикална класация “Хит на лято 2019”, която ще бъде активна на 8-ми септември и на 10-ти септември ще бъде обявен победителят. “Няма упойка” превзе меломаните с изключителното си видео, интересен текст, съчетано с […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!