Хиляди пяха с пълно гърло хитовете на Алисия! Много силен старт на сезона за “Night Club The Moon”

 

Хитовата изпълнителка на “Ара Мюзик” и “Фен ТВ” направи истински фурор в най-добрият клуб в Югозапада – “Night Club The Moon”!

Желаещите да чуят и видят Алисия бяха изключително много, а кой клуб мислите че може да събере всички желаещи? Естествено, “Night Club The Moon”.

Сами можете да погледнете и да видите колко много хора имаше в съботната вечер!

Съвсем очаквано, DJ Иван се погрижи да подгрее посетителите на “Night Club The Moon” и подготви всички всички за така очакваната среща с Алисия!

В плейлиста на DJ Иван има само тотални хитове от всеки жанр, подбрани и миксирани така че всички да избухнат много яко.

И така започна всичко…

Всички бяха изключително впечатлени от новата придобивка на “Night Club The Moon” – Слънце, на което съвсем скоро ще видите ефекта!

Алисия бе меко казано невероятна! Певицата пя абсолютно на живо любимите на милиони българи хитове, които публиката на “Night Club The Moon” пя с пълно гърло.

Просто.. ДУМИТЕ СА ИЗЛИШНИ. Има един израз, който важи с пълна сила за съботната вечер – “Когато фактите говорят, Боговете си мълчат!”

Съвсем скоро ще станете свидетели на нашето селфи интервю с мега звездата на “Фен ТВ” – Алисия, с която обсъдихме последните и проекти и още нещо.

View this post on Instagram

Приятели, много съм щастлив да Ви споделя, че със звездата на @ara_music 🎤 @fentv.bg 📺, @balkanikamusictelevision 📺 – @alisiaofficial_ 🥇, заснехме едно селфи интервю с моят @huaweimobilebg 📱! Нека ви кажа защо обожавам Алисия ❤️ – тя е изключително красива, пее изцяло на живо 🎤, тя е човек с главно Ч 👩🏽 и родител с главно Р 👩‍👦! Тя е моден диктатор, най-хитовият изпълнител и определено каквото и да кажа за нея – би било малко! ⚠️ Страхотна е! 💟 Гордея се че съм верен почитател на един толкова голям артист, който има своя следа в музиката и не следва комерсиалното! 😊 Толкова е земна, а е една от най-големите звезди на България! 💎 Това интервю бе заснето в @night_club_the_moon 🕺💃, където ще бъдат заснети и следващите! 🔜  Очаквайте интервюто с Алисия в сряда – 04.09.2019 година точно в 16:00 часа в официалният канал на @bgvipnews.eu във @vbox7.com 🙌 #Алисия #АраМюзик #ФенТВ #PetarAngeloff #NightClubTheMoon #BalkanikaMusicTelevision #FenTV #Alisia #ПетърАнгелов #Vbox7 #Интервю #BGVipNews #AraMusic #Blagoevgrad #Благоевград

A post shared by Петър Ангелов / Petar Angeloff (@petarangelovangelov) on

А “Night Club The Moon” и през тази година ще затвърди лидерската си позиция и дори ще я надскочи! Партита продължават с Лидия и Десита на 04.09.2019 година!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.