Лидия и Десита взривиха “Night Club The Moon”! Имаше и една специална изненада..

 

Двете млади, красиви и супер талантливи изпълнителки на “Alpha Music”, успяха да се наложат за изключително кратко време като имена в поп-фолка!

Лидия и Десита имат стотици хиляди последователи в социалната мрежа Instagram. Алфа момичетата, имаха нелеката задач да направят един луд купон в най-добрият нощен клуб “Night Club The Moon”. И го направиха..

Още в първите минути след отварянето на клуба, много бързо се заформи една дълга опашка от желаещи да видят и чуят двете тийн идолки. И така започна незабравимата вечер..

DJИван се погрижи за подобаващото подгряване на посетителите на клуба, а всички останаха изключително очаровани от подбора на хитовете!

Първа на сцената се качи Лидия, която направи истински фурор с “Няма да ми мине”! Целият клуб пееше с пълно гърло тоталният хит на Лидия и Галин. След това, изпълнителката премина на “Много луд” и част от хитовете на Преслава, Деси Слава и други колежки.

Втора на сцената излезе невероятно красивата и много пластична Десита, която остави меломаните без дъх. Тя умело съчетаваше хореографията с пеенето и започна с хита “Твойте игри”. След това продължи с хитовете на Галена и други колежки, а накрая – обяви изненадата на вечерта..

Може би се питате каква ли бе тя? Ами щом питате, значи не сте били там. Ще ви отговоря все пак – BOBKATA от Murda Boyz. Всички буквално пощуряха при качването му на сцената, а той изпя хита си “Пие ми се”. След бурните аплодисменти които получи, стана ясно че много скоро на сцената на “Night Club The Moon” ще бъде гост любимата група на всички – Murda Boyz.

Очаквайте много скоро интервюто на Лидия и Десита за “BG Vip News”.

Едно нещо стана ясно и през изминалата сряда вечер. “Night Club The Moon” не просто са лидерите на нощния живот в България, а те диктуват правилата и затова биват многократно копирани от други клубове в България.

Не пропускайте и тази събота да бъдете в топ епицентъра на купона, защото звездата на “Пайнер” ще бъде много яка и ще направи незабравим купон! Точно така, Емануела ще бъде специален гост на “Night Club The Moon”.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.