Румен Борилов с песен за водеща марка бутикови рокли!

 

В средата на лятото екипът на “Green-news.bg” успя да хване Румен Борилов в компанията на 6 красавици облечени в булеченски рокли.

Още тогава стана ясно, че това са кадри от ново видео, което направи премиерата си преди часове в лейбъла “Фентъзи Груп Медиа”. В проекта вниманието е насочено към “Lali Gold” – това е омурташки бутик за производство на булчински и бални рокли, който се радваш и на широк пазар в страни, като Турция, Германия, а от днес вече и Холандия, където марката “Лали Голд” откри бутик в град Хага, в момента на премиерата на песента.

Както по-рано писахме, песента е подарък от Тефик Бос за въпросната фирма. Чрез нея въпросният господин изразява своите благодарности към бутика. Припомняме Ви, че преди известно време Румен Борилов, Илиян и Силвър представиха песента “Панда”, която пък бе подарък към Тефик, дори част от текста на парчето гласи: “Ой, Тефи, Тефи – много ме изкефи!”.

“Лали Голд” е по музика, текст и аранжимент на новото звучене “SilveRumi Sound”, като гост музиканти в проекта са Дейвид Петров (кейбордист на група “Фантазия”) и Александър Сашев (любимият бас китарист на Азис).

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.