Лияна “Шамар”оса всички с нов хит!

 

Една от най-красивите и най-талантливи изпълнителки в поп-фолка – Лияна, представи на меломаните новият си проект навръх рожденият си ден.

Тук е момента да споменем, че Лияна е една от най-обичаните родни изпълнителки, които имат истински почитатели. Певицата получи безброй пожелания, обич и положителна енергия от феновете, което със сигурност ще я зареди с много хъс както за лични, така и за професионални ангажименти.

Премиерата на “Шамар” бе на 12.09.2019 година, в официалният канал на “Sunny Music” в Youtube. Тима неща които прави много силно впечатление..

Първо – за пореден път певицата прави проект с послание, което ще остане във времето. За да не кажем че Лияна е единствената, малко са изпълнителите които имат свой почерк в музиката и се различават от комерсиалното! Второ – всичко е изпипано до абсолютно съвършенство и до последен детаил. Музиката и аранжимента са дело на хитовият Мартин Биолчев, текста е на самата изпълнителка (за което огромно БРАВО!) и режисьор на лентата е Николай Скерлев. Просто няма нещо за което да се хванеш, Лияна изглежда мега невероятно! Трето – огромният и топъл прием от меломаните. Ще забележите нещо странно, което го има на всеки проект на Лияна. Това е че няма хейт. Над 99,98%, певицата получава одобрението и симпатиите на меломаните, което се постига много трудно. Но какво да ви кажем, който си го може, си го може..

Насладете се на новият хит на Лияна, който дълго време ще звучи в нощните клубове, а още по-дълго ще бъде в сърцата на меломаните.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.