Избрахте “Яка е жена ти” за “Хит на лято 2019”!

 

След дълго и изключително успорвано гласуване, време е за резултатите! Те бяха публични през цялото време и се променяха изключително бързо!

Почти всяка една песен се нареждаше на първото място, но един хит не просто се нареди, а се задържа там! И това е “Яка е жена ти” на Алисия и Лорена!

Това са резултатите от вашето гласуване!

Както можете и сами да видите, резултатите са изключително близлки, защото през 2019-та година, почти всички изпълнители направиха тотални хитове, които меломаните обожават и пеят с пълно гърло.

Нека обърнем малко повече внимание на песента, която спечели абсолютно заслужено и стана “Хит на лято 2019”!

Меломаните бяха много приятно изненадани, когато разбраха че Алисия и Лорена подготвят дует и вече залагаха че ще бъде нещо уникално. Е, бяха прави, но по всичко личи че “Яка е жена ти” надмина всякакви очаквания и се открои на фона на всички останали песни, които участваха в музикалната класация.

Музиката и аранжиментът са дело на Оцко, а текстът е написан от Лора Димитрова, Петър Петров и Александър Попов. Е, в текста участие вземат и самите изпълнителки, нещо което Алисия спомена в интервюто си за Bgvipnews.eu.

Звездите на “Ара Мюзик” и “Hit Mix Music” оставиха меломаните с отворена уста, защото освен с хитов сингъл, привлякоха вниманието и с много ефектен видеоклип. Толкова положителни коментари около музикален проект не се бяха срещали скоро, а всички пеят песента с пълно гърло.

Песента има изключително голяма гледаемост в Youtube, както и е едно от най-слушите парчета в дигиталните платформи.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.