Меломани: “Аре, дърпай” на Емануела е тотален хит!

 

Новото музикално предложение на звездата на фирма “Пайнер” – Емануела, изглежда набира все повече почитатели и дори зае първото място в Youtube.

Меломаните са абсолютно категорични, че любимката им атакува новият сезон с абсолютен турбо хит, който няма никакво съмнение че тепърва ще гърми от всеки нощен клуб, както и ще печели музикални класации!

Певицата с най-красивите очи, не престава да радва меломаните само с хитове и с проекти на най-високо ниво. Видеоклипът към “Аре, дърпай” също се оцени изключително високо от почитателите на поп-фолка. Емануела сменя няколко различни визии, а меломаните са категорични че каквото и да облече – всичко приляга перфектно на изваяното тяло на изпълнителката.

За стилът на изпълнителката за пореден път се е погрижила дългогодишната ѝ приятелка и топ стилистка – Ива Атанасова, която е мега талантлива и се грижи за визията на звездата на “Пайнер” от години.

Фотосите са заснети от топ фотографката Виктория Сиракова. Гримът е дело на Микеле – едно изключително талантливо момче, което определено успява да сътвори шедьовър върху всяко лице. Косите са повече от перфектни и са поверени на Ивайло Колев, разбира се. Музиката и аранжиментът са дело на Деян Асенов, а текстът е симбиоза от Петър Петров и Александър Попов – двамата са страхотен тандем и сътвориха много хитове! А рижисьор на перфектният видеоклип е Николай Скерлев!

И хитът е на лице..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.