Избрахте Алисия за “Изпълнител на месеца”

 

Звездата на “Фен ТВ” и “Ара Мюзик” бе най-коментираният изпълнител от меломаните в Интернет и от родните медии и сайтове.

Появиха се какви ли не слухове и спекулации. Първо тръгна абсурдният слух, че Алисия е не постъпва коректно и е разочаровала публиката си в Доспат, което разбира се е пълна лъжа. Изпълнителката е претърпяла инцидент, но се е ОТКАЗАЛА единствено от хонорарът си и е пожелала да бъде дарен за отличниите. Вижте повече тук..

Но разбира се, нещата не спряха само до там. Появиха се още по-абсурдни слухове, че певицата спира да пее. Нещо, което не отговаря на истината! Нещо повече, графикът на Алисия е изключително натоварен и е една от малкото изпълнителки, които пеят на живо и пълнят клубовете до пръсване.

След това певицата бе посочена за един от участниците в продукцията “Маскираният певец”. Ако се окаже че зад маската на “Принцесата” е Алисия, ще бъде изключително! Знаете ли защо? Защото дори и маскирана, отново излъчва ГРАЦИЯ и стил!

Меломаните смятат, че зад маската на “Принцесата” е именно Алисия!

Алисия разбира се има куп участия и графикът ѝ е пълен и работи на пълни обороти. Топ изпълнителката на “Фен Тв” през месец Септември бе специален гост в клубове и на мероприятия из цялата страна.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.