Защо новият хит на Бандата на Ръба бе свален от YouTube? (виж и чуй при нас “Караш Кайен”)

 

Безспорно, всички сте чували тоталният хит на Бандата на Ръба “Караш Кайен” или “BG Реалност II”. Момчетата буквално сложиха всички в малкият си джоб с тоталният си хит, който буквално гърми от всеки нощен клуб, от всяка кола и звучи от всяко устройство! Определено Mom4eto, Kapo Verde и Emporio Zorani си знаят работата и когато решат да направят турбо хит – те го правят!

Любопитен факт е, че парчето бе заело първото място в “Набиращи популярност” видеоклипове за България в Youtube, но уви – клипът бе свален от платформата за видеосподеляне..

Разбира се, момчетата от Бандата на Ръба са неудобни за повечето.. Ще се запитате “Защо?”. Защо ли? Защото и без голям лейбъл, те жънат успех след успех, тотален хит на сред младото поколение и определено това не се понрави на някого. Бандата на ръба са супер пичове, които имат усет за нещата и определено добре си изиграват картите!

Ако песента не бе изтрита, към момента сигурно щеше да има поне няколко милиона гледания, защото както казахме, парчето гърми навсякъде!

E, за съжаление нещата не стоят така и свалят всеки клип, който се качи в Youtube. Дори ние от Bgvipnews.eu опитахме да публикуваме видеото но уви, бе свалено без причина и без известие – просто нямаме достъп до видеоклипа!

Е, няма да успеят толкова лесно.. Можете да слушате “Караш Кайен” в нашият канал във Vbox7 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.