Дуетът на Галин и Преслава с премиера до края на седмицата!

 

Едно от най-очакваните и коментирани парчета още преди да се появи на бял свят, безспорно е дуетът между две от най-големите звезди на фирма “Пайнер” – Галин и Преслава.

Още преди известно време, Галин и Преслава се издадоха че подготвят съвместен проект в Instagram. Разбира се, сред меломаните настана истински фурор и се започна с предположенията за предстоящият проект.

Галин неведнъж е признавал успеха на всички свой колеги, но всякаш дует с Преслава е било негова мечта. Е, вече няма нищо невъзможно, защото дори с малко участие, преди години в “Царя на купона”, двамата изпълнители се събраха, макар и за фючъринг.

Е, на участието си на 09.10.2019 в топ клуба на Югозапада “Night Club The Moon”, изпълнителят сподели с многобройните посетители на клуба че до три дни, дуетът му с Преслава ще направи своята премиера. Това ще бъде едно от най-очакваните и коментирани парчета за 2019-та година.

Една от най-популярните и точни Facebook страници за информация относно поп-фолк музика – Поп-фолк News, разкри информация относно предстоящият проект на двамата топ изпълнители.

Премиерата е след няколко дни, така че, заредете се с търпение и очаквайте един от тоталните хитове на 2019-та година!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.