Андреа без фотошоп! Певицата е много красива!

 

Балканската звезда Андреа бе сред гостите на партито по случай рожденият ден на топ гримьорът на България – Цецо Андреев.

И вместо всички да говорят за якото парти с хайлайфа на България, сред които бяха Андреа, Златка Райкова, Тита, Мария, Ива Атанасова и други, отново топ събитието за родните медии бяха снимките на Андреа.

Снимките, които са заснети от фотографа на столичният клуб “Eleven”, буквално обиколиха мрежата и станаха най-четените статии на сайтовете.

Какво можете да видите от снимките? Андреа изглежда повече от перфектно. Балканската звезда е изключително стилна и много провокативна. Тя демонстрира близки отношения с Тита и Мария, с които меломаните се надяват да видят общи бъдещи проекти.

Едно обаче не разбираме.. Защо плюем по Андреа? Нима вече всеки не си обработва снимките? Дори обикновените хора си оправят това, онова.. Все пак, тези програми са именно с такава цел. Всякаш Андреа е единственият човек на планетата, който си обработва снимките.. Но не забравяйте едно, звездният ѝ статут и го позволява. Все пак, едно е Андреа да си е пипнала леко снимката, едно е леля Гинче от 3-ти етаж да я е.. И нека не забравяме, че не винаги може да изглеждаме на 100% перфектно!

Междувременно, актуалният сингъл на Андреа с Крум се радва на много положителен прием от страна на меломаните и се изкачи на първо място в Youtube за България!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.