Джорджия: В отношенията ми с “Пайнер” имаше напрежение, но Оцко ми подаде ръка!

 

Малко след премиерата на новото си музикално предложение “Чукай, чукай”, Джорджия сподели с почитателите си защо е имала пауза и кой ѝ е подал ръка в труден момент.

Освен всичко това, меломаните се интересуваха защо Джорджия си е тръгнала от “Пайнер” и дали е било по взаимно съгласие или е била уволнена.

Е, от поста на изпълнителката ще станат ясни много неща, затова оставяме тук публикацията и се надяваме да получите отговорите на въпросите си!

View this post on Instagram

“Чукай,Чукай”😛. Създаде се и се реализира благодарение на @hitmixmusicofficial . БЛАГОДАРЯ ТИ ОЦКО!!! На въпросите Ви ще разкрия малко от кухнята😊Исках песен,все още бях в Пайнер,но усещах напрежение в отношенията ни,което не съществуваше при постъпването ми там,харесахме се и бързо решихме,че работим.Но имаше фактори,които ни попречиха да продължим.Бях в тотална емоционална дупка -сама с дете,преминала операция отново..Не знаех кой път да хвана.Оцко беше човекът,който ми подаде ръка! Няма да забравя реакцията му,като чу текста -беше в лек шок😂. Тази песен е отражение на реални събития в личен план и на моите приятелки.Притеснявах се как ще се възприеме от използването ми на не лексикални изрази,но виждам,че върви добре.Моята цел не е брой гледаемост в Youtube,знам,че трудно се налагат проекти извън монополитната фирма в този жанр ,знам,че наложени изпълнители се котират и тн.Но и малкото,което се случва ме радва и ми е достатъчно.Аз се доказвам единствено на себе си .Кефя се на постиженията на другите без да се състезавам и завиждам!За клипа,имахме технически проблем и кадрите бяха изтрити,но се справихме и с останалите. Благодаря: *Музика и аранжимент Оцко❤️ *Яките вокали на Петър Петров❤️ *Коса @zdravkokumanov ❤️ *Грим @glambynaomis *Моята красавица @dobi.tafkova❤️ * Заснемане и монтаж Добри Николов ❤️@ivomirpeshev ❤️ Благодаря Ви,хора ❤️❤️❤️❤️❤️ #new #song #video #artist #singer #music #history #life #loveyou #❤️ #

A post shared by 𝕲𝖊𝖔𝖗𝖌𝖎𝖆 @ 𝕬𝖑𝖎𝖆𝖍 (@georgia_desislava) on

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.