Алисия е ПРИНЦЕСАТА в “Маскираният певец”

 

Само на крачка от финала, маската свали най-коментираният и гледан участник в първият сезон на “Маскираният певец” – ПРИНЦЕСАТА!

ПАНЕЛЪТ, както и цяла България подозираха че именно Алисия се крие под маската на ПРИНЦЕСАТА! Е, това е една победа, не само за Алисия, а и за поп-фолка като цяло. Изпълнителката на “Ара Мюзик” и “Фен ТВ”, получи изключително много комплименти за гласовите си данни, както и за избора на песни. Освен всичко, комплименти те, а външният вид на ПРИНЦЕСАТА валяха като из ведро.

Не е тайна за никого, че през годините, поп-фолк жанрът е оплюван. Не е до конкретен изпълнител, просто трябва да се мрази нещо. Е, сега Алисия разби стереотипите и донесе заслужена победа както на самата нея, така и на целият жанр!

Алисия е жена с много класа и много голям талант. Певицата успя ва и до ден днешен да бъде майка, жена и певица за пример! Тя е една от най-следваните българки в социалните мрежи и безспорно ще бележи нови върхове! Въпреки натовареният си график, Алисия съчетаваше и участието си в шоуто!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.