Андреа: Без да казваме истината, няма как да се развиваме!

 

Балканската звезда Андреа тези дни предизвика истински фурор с изказването си и споделянето на мнения на почитатели на жанра.

И докато за едни това е PR и Андреа излиза злоба, но истината е че на нея и е болно за случващото се в жанра!

Ето какво сподели в социалната мрежа Instagram:

View this post on Instagram

БЕЗ ДА КАЗВАМЕ ИСТИНАТА НЯМА КАК ДА СЕ РАЗВИВАМЕ! ЖАЛКО, НО ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ РАЗВИЛИ, КАТО МУЗИКАЛНО ОБЩЕСТВО ДО ТОЛКОВА, ЧЕ ОСНОВНИТЕ ПОП ФОЛК ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ Е СТРАХ ДА СЕ ОТКАЧАТ ОТ НЯКАКВА СИ ФИРМА, КОЯТО ИМ ОПРЕДЕЛЯ НЕЙНИТЕ СИ ПРАВИЛА И СИ ГЛЕДА САМО НЕЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ! ЕДИН АЛЧЕН ЧОВЕК, КОЙТО ГИ МАНИПУЛИРА И ВСЯЧЕСКИ ДРАПА ДА ДЪРЖИ МОНОПОЛА НАД ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ ИМЕННО ЧРЕЗ СВОИТЕ ТЯХ, КОИТО ТОЙ ОГРАБВА С ПО 30, 40, 50 ДОРИ 60% ОТ ХОНОРАРИТЕ ОТ УЧАСТИЯ И 100% ОТ АВТОРСКИТЕ ПРАВА И ДИГИТАЛНИТЕ ПРОДАЖБИ, А ТЕ МИЛИТЕ ДОРИ НЕ ОСЪЗНАВАТ И ЕДВАМ НАМИРАТ ПАРИ ЗА ПЕСНИ И КЛИПОВЕ. ПОНЕЖЕ ВЗИМАТ МИНИМАЛНО ОТ МУЗИКАТА, НЯКОИ ДОРИ НАМИРАТ МЪЖЕ, КОИТО ДА ИМ ДАВАТ СРЕЩУ….. НЕЩО СИ! ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ЗА КОЛЕГИТЕ, ЗВЕЗДИТЕ, КОИТО СА ИДОЛИ НА МНОГО ХОРА! СТРАХА БЪЛГАРСКИ! РОБСКОТО МИСЛЕНЕ! А СМЕ В 21-ви ВЕК. МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ, МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА И ТОЗИ УНИКАЛЕН ЖАНР ПОП ФОЛК! ХОРА, КОЛЕГИ, ФЕНОВЕ, РОДИТЕЛИ…. ЖАЛКО ЗА НАС, НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН ❗️

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Андреа и Камелия са единсъвените изпълнителки, които си позволиха да коментират поп-фолк жанра през годините. Е, за съжаление, и двете се оказаха прави!

А вие, на какво мнение сте?

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.