Андреа и Галин спорят в Instagram!

 

Двама от най-обичаните изпълнители от поп-фолка – Андреа и Галин, безспорно успяха да привлекат вниманието на почитателите си! Двамата си размениха няколко хапливи реклики и изрази, а меломаните са в тотален шок и всеки заема страната на любимият си изпълнител.

Всичко започна с това, че Андреа сподели мнение на почитатели, които споделиха че концертът е бил без големите звезди и залата не е била особено пълна. Ние не бяхме там, не се наемаме да кажем колко хора е имало! Певицата сподели с почитателите си, разговор между Джена и нейн почитател, в който Джена се изказа относно политиката на фирмата. От своя страна, Андреа допълни с “Напълно подкрепям Джена” и последваха екранни снимки на странните обяснения на Емилия и Преслава, които даваха яснота относно отказа им за участие в концерта.

Явно изказването на Андреа в предизвикало медиен бум, защото всички разбраха за него!

Видимо недоволен от това, Галин изрази мнението си по въпроса.

Последваха два отговора от страна на Андреа..

И така започна всичко.. Меломаните се разделиха на два лагера. Едните подкрепя ха мнението на Андреа, другите застанаха зад Галин. Интересното е, че Десита също се изказа по темата.

Все още не е ясно дали просто има различие в мненията и защо се стигна до тази публичност. Все пак, ако не искаха да се шуми и да се пише за въпросният “скандал”, в социалната мрежа може да се изпращат и лични съобщения.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.