Джорджия: Минах през Ада, но сега сбъдвам мечтата си!

 

Скъпи приятели и читатели, в следващите редове ще прочетете едно от най-добрите интервюта, които съм правил до момента. То е с хитовата изпълнителка Джорджия, която е се оказа с огромно сърце и невероятна душа! Изключително очарован съм от нея!

Съвсем скоро, тя ще осъществи своята мечта, защото заедно с DJ Тишо ще подгряват публиката за концерта на Цеца Величкович във Варна с над 20 000 души публика! Датата е 13.12.2019 година, а мястото е “Дом на културата и спорта” във Варна.

Но.. Нека преминем към интервюто! И да, всеки ред си заслужава да бъде прочетен!

Петър Ангелов: Джорджия, здравей! Първо искам да ти благодаря че прие поканата ми за интервю. Ти си една от малкото интересни изпълнителки.

Джорджия: Здравей, благодаря ти за вниманието към мен. Радвам се, че съм един от вашите интересни за читателите артист- изпълнители.

Петър Ангелов: Нека започнем с първият въпрос и най-много вълнуващ меломаните, а именно какво се случи с “Пайнер“? Защото изненадващо “Вълк единак” се завърна в канала на телевизия “Планета”..

Джорджия: В “ Пайнер” всичко беше наред и правехме планове за напред, честно казано не знам какво се случи след прибирането ми в България. Тъкмо бях подписала и заминах, може би е било грешка от моя страна , но пътуването ми беше планувано отдавна и на доста далечна дестинация в Рио Дежанейро. Нямаше как да го отменя, беше в личен план. “ Вълк единак” бързо се наложи и беше включена в компилация, но и бързо се спря заради авторски права, за които грешката е моя! Оправихме всичко и да ти кажа с автора на песента Вячеслав Борзов сме в прекрасни отношения. Поддържаме контакт и той ме подкрепя за новите проекти. Държим връзка . Каза ми, че нашата песен е хит в Сърбия, Гърция и Русия. Малко след това прекратих договора си с “ Пайнер”. Държа да отбележа, че всичко изписано не е така. Скандал е нямало, уважаваме се, държим връзка и всичко е наред. Нищо не ни пречи и да си работим заедно за в бъдеще.

Петър Ангелов: Защо избра именно “Hit Mix Music“? Какво привлече именно там?

Джорджия: Отидох при Оцко за песен, все още бях в “ Пайнер” . Някак си почувствах, че можем да направим нещата, както аз си ги представям, защото той има изключителен нюх за представянето на едно парче и безспорно е талантлив и иновативен ! Аз обичам свободата за действия, такава съм и в живота. Бягам от напрежението. А той е добър човек с голямо сърце!

Петър Ангелов: Доволна ли си от приема на “Чукай, чукай”? Разкажи малко интересни подробности около проекта.

Джорджия: “Чукай,Чукай” е тематична песен с доста нелексикален израз в припева. Не е тийн песен. Тя е иронично и буквално представяне на голяма част от женския свят. Напълно разговорна лексика. Харесва се, върви добре. Текста беше друг, но когато отидох при Оцко да я маркирам и му запях какво ми се върти в главата , започна да се смее и ме попита дали съм сигурна, защото е хард доста. Леко беше шокиран и притеснен, но ми даде свободата да направя, каквото искам. С тази уникална мелодия, която създаде, ако текста беше с друг смисъл и послание , просто съм сигурна, че щеше да избухне повече, защото щеше да се приеме нормално. Имаше много кумични ситуации по време на снимките. Бях супер напрегната, като я пуснахме, защото клипа не ни се получи, както искахме, имахме проблем технически и кадрите бяха изтрити . Отделно след супер тежка и смислена песен , като “ Вълк единак” , аз пускам нещо в крайната посока. Една година имаше пауза и си признавам бях притеснена .

Петър Ангелов: Дълго време преди “Вълк единак” нямаше проект и определено липсваше на меломаните! Какво се случи? Творческа пауза или личен проблем?

Джорджия: Повече от 4 години нямах проект, който да представя. Нямаше как физически да го направя. Бях здравословно доста зле и не ми беше до нищо. Всеки го казва, но аз буквално минах през Ада . Освен коремните операции…, бях на химиотерапия и беше кошмар. Не искам да изпадам в подробности, не искам никой да ме съжалява. Така ми е било писано. Доказах си , че съм адски силен човек и сега съм готова да правя, това, което ме прави щастлива- музиката .

Петър Ангелов: Знаеш че след “Чукай, чукай”, меломаните ще искат да си по-продуктивна.. Обмисля ли вече следващият си проект и самостоятелен ли ще бъде?

Джорджия: Хихихи, така е . Ние вече сме готови с нов проект. Дуетно парче с мой близък приятел и страхотен диджей. Ще я чуете много скоро и ще разберете кой е той.Премиерата ни ще бъде на концерта във Варна и съм леко притеснена , защото това не е клубно участие и е Цеца Величкович. Моята мечта се сбъдна 🙂

Петър Ангелов: А с кого би направила дует? Кои изпълнители от поп-фолка харесваш?

Джорджия: Харесвам всички изпълнители. Виж.., аз не селектирам певците. Всеки се труди и влага всичко от себе си и сърцето си. Нищо не се прави, за да мине номера. Повярвайте ми. Просто не всеки може да прецени дали ще се хареса даден проект, това е тръпката. Дует или по – скоро фючеринг бих направила с мъж, не знам още с кого 🙂

Петър Ангелов: Ти си една страхотна жена, певица и не на последно място – майка! Доволна ли си от живота? Има ли още нещо, което искаш да ти се случи?

Джорджия: Благодаря за милите думи . Доволна съм от всичко! Аз се радвам на малките неща и те ми дават стимул и смисъл да градя и вървя нагоре. Дори гадостите в живота ми … Те са ме направили силна и борбена. Накарали са ме да се променя и да се радвам на всеки ден. Перипетиите са моите опити и уроци. Най- силното ми оръжие е Алиа, моята дъщеричка. Детето …, това е разумът и стимулът на всяка една майка в моето положение. Аз нямам право да падна, ако ме разбираш. Нямам право , защото ще я повлека с мен, а това никога не мога да си го простя. Алиа е всичко и ако някой ден успея, колкото ми се иска… Това ще е нейната заслуга, не моя. Тя е моя късмет в живота. Без нея съм нищо!

Петър Ангелов: Меломаните се възхищават на перфектни те ти форми! Как поддържаш тялото си? Залагаш ли на диети или просто е ген?

Джорджия: Ух, перфектна не съм. Имам много недостатъци и не се харесвам. Аз самочувствие за красива жена нямам. Съвсем честно. Имам свой чар:) и това е . Не съм стъпвала във фитнес от 8 год.защото ми беше забранено и най- малкото натоварване. Но от скоро мога и тренирам много леко вкъщи.Ограничено ми е менюто откъм храни, не мога да си позволя нормалните и вкусни ястия и манджижчи, хи хи,заради сплитането на червата, така, че без да искам поддържам диета.

Петър Ангелов: А в любовен план, как са нещата?

Джорджия: Ммммм, в любовен план. Нямам такъв. Не ми върви в любовта :))). Още се търсим с моя човек. Някой ден ще се намерим. Може би не ми е дошло времето. По- добре сама, отколкото зле придружена. Отдавна разсъждавам така. Винаги се раздавам в дадена връзка и си тръгвам смачкана и изтощена емоционално. Като, че ли не мога вече да обичам. За това, когато и който трябва ще влезне в живота ми без да очаквам и ще ме запали, а не компромис от моя страна да стоя някъде от изгода и да не съм сама. Абсурдно е при мен. При мен е максимата всичко или нищо.

Петър Ангелов: Какво си пожелаваш да ти се случи през новата година? Пожелай нещо на нашите читатели!

Джорджия: Единственото искам здраве да има за всеки един от нас и да бъдем истински добри хора.Всичко останало се постига. 🙂

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.