Меломани: 2019-та година е на Преслава!

 

Ах, тази Преслава! Какво толкова дава на почитателите си – не знаем. Знаем само, че дали ще представи нов проект или ще пукликува нос фотос – певицата прави истински фурор. Тя просро умее да съчетава нещата. Преслава е изключително успешен изпълнител, грижовна майка и любяща жена! Ние и пожелаваме много успехи!

Мега звездата на фирма “Пайнер” смело може да каже, че изпраща една от най-пиковите си години. Преслава представи “Изррезняваш ли”, която стана тотален хит а малко по-късно предизвика истиснки фурор заради пластичната си операция. След тояа бе ред на хита на лятото “Пиян”, който се превърна в най-гледаният проект за лято 2019-та.

Дойде редът и на албума “Да гори в любов”, който още с премиерата си се превърна в тотален хит. Макар да живеем в ерата на дигиталните стеийминг платформи, Преслава предизвика огромен интерес с албума си и се наложи да се напраив нов тираж. Албумът включва чисто нови 5 парчета “Не те забравям”, “Трябваш ми”, “Не идвай”, “Крадец на време” и “Право в очите”.

А клубните и концертни изяви на Преслава не спряха, а хилядите почитатели на звездата на фирма “Пайнер” я съпътсват на всяко мероприятие.

Годината завършва с “Така ни се пада”, дует с Галин по който меломаните са меко казано полудяли! Нещо повече, те дори настояват да запишат поне още едно парче.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.